Nu loggar jag ut för sommaren

29 Jun

Calle sitter med dator på altan
Har precis gått på sju härliga veckors semester. Eller. Jag gjorde det egentligen för en vecka sedan. Men min vana trogen så är jag en obotlig och tvångsmässig mail/Facebook/mm användare.

Min första semesterdag så drog vi iväg till Göteborg för touch down innan vi drog vidare till Legoland. Tre dagar på Legoland avverkade och nu tillbaka i Gbg. En inte helt stressfri upplevelse vilket alla småbarnsföräldrar nog kan skriva under på. Sedan en del jobbfix på distans och jag vaknar i morse med kramp i käkmusklerna…

Helt enkelt så stressad att jag biter ihop tills jag får kramp i musklerna.

När jag tittar på mitt eget beteende så inser jag att med mobil och iPad inom räckhåll så har jag hela tiden koll på vad som mailas, vad alla gör på Facebook, nyhetsbrev om olika branschhändelser och så vidare och så vidare.

Under en långsam löprunda idag insåg jag att det är dags att dra ut kontakten under sommaren. Helt enkelt logga ut från mitt uppkopplade liv under semestern.

Så nu gör jag det.

Jag kommer fram till mitten av augusti bara läsa mail ett par gånger i veckan, och jag har stängt av push på hämtningen så jag slipper se siffran av olästa mail räkna upp på min iPhone. Jag ska låta bli att vara social på Facebook. Vill ni vara sociala med mig så är det bara att ringa. Jag tänker inte heller logga in på en enda plats, varken via Facebook, Foursquare eller Gowalla.

Jag tänker bara logga ut.

Vi ses i mitten av augusti!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: